Expositie Kunstlijn Haarlem.

2 & 3 nov 2019HaarlemAutumn

Tijdens de Kunstlijn in Haarlem, het eerste weekend van november, mocht ik mijn werk laten zien in de gallery aan Schagchelstraat 16a-zw. Het was voor het eerst dat ik dit werk liet zien en ik moet toegeven dat is best spannend.
Dit is toch een beetje mijn persoonlijke kant van fotografie, normaal maak ik portret foto's in opdracht en dit werk maak ik puur vanuit mijzelf.

Vaak lig ik op mijn knieen in de natuur op zoek naar mooie contrasten en details, waar je normaal gesproken aan voorbij zou lopen.

Mooie reacties.

De reacties op mijn werk vind ik het meest interessant, waar de ene persoon vraagt of het nu een foto is of een schilderij, vraag een ander zich weer af hoe het wordt gemaakt. Tijdens deze dagen is er zelfs al werk verkocht, en dus kan ik niet anders concluderen dat het een enorm succes was.

Dit succes heeft mij er toe gezet om naast mijn werk als portret fotograaf ook 'Depth by Nature' een gezicht te geven. En dus een mooie website gemaakt en hoop op deze manier nog meer mensen mijn werk te laten zien. De bedoeling is om straks een mooie serie te hebben van alle seizoenen. En wie weet later nog meer uitbreiding met bepaalde plaatsen/landen.'You never know'

Mijn werk hangt nog steeds in de gallery in Haarlem, regelmatig hant daar nieuw werk, dus mocht je eens in de buurt zijn.....
Schagchelstraat 16a-zwart in Haarlem.

Karin Bakker, Fotograaf